Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_8eb0d8amnobk90echjp45n2r30, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Viorica Dancila pregatește o lovitura de proporții (SURSE)

Viorica Dancila pregatește o lovitura de proporții (SURSE)

Postat la: 13.09.2019 17:32

Se intră în linie dreaptă și deși unii ar spune că jocurile sunt făcute... surprize pot apărea. Deja lucrurile par a fi intrate în linie dreaptă și turul II al prezidențialelor pare decis: președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă nu vor avea probleme în a se regăsi în turul II.

Vezi și: Rareș Bogdan aruncă în aer scena politică: Eu nu pot să stau la masă cu Tăriceanu și Tudose/ VIDEO

În acest moment premierul Viorica Dăncilă, președinte și candidat al PSD la alegerile prezidențiale pregătește o lovitură puternică. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO e doar o chestiune de ore până când va fi făcută publică această lovitură.

Nu va mai putea fi  cu așa și așa... Fiecare trebuie să spună clar ce vrea pentru ca românii să știe ce urmează, care le este soarta!”, a declarat sub protecția anonimatului un personaj de rang înalt implicat în demers.

Potrivit acelorași informații demersul care va fi făcut public cât de curând ar fi unul de amploare și va avea implicații la toate etajele sociale din România.

În acest context amintim că președintele Klaus Iohannis și-a început pre-campania electorală cu un Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. El a fost semnat doar de partidele de Opoziție.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu