Viorica Dancila II BATE OBRAZUL lui Iohannis: 'Ma face sa cred ca interesele personale și electorale sunt mai presus de interesele Romaniei'

Postat la: 08.12.2018 10:14

Premierul Viorica Dăncilă a făcut primele declarații după atacurile extrem de dure lansate, ieri de președintele Klaus Iohannis, care a acuzat-o că nu înțelege obligațile pe care le are un premier.

"Am fost primiți cu foarte multă căldură și cu foarte multă speranță că vom face lucruri bune. Am discutat acest aspect cu domnul Juncker, care mi-a spus că această situație nu poate să continue. I-am spus că așteptăm răspuns de la domnul președinte după 1 Decembrie. Așteptăm răspuns pentru fiecare persoană și mai multă responsabilitate. Gândiți-vă cât de neplăcut este ca pe domenii precum Dezvoltare sau Transporturi să schimbăm miniștri. Acum îmi este greu să cred. Dacă la începutul mandatului am venit cu dorința de a fi unitate, acum, încep să cred din ce în ce mai puțin în acest lucru. Am făcut nenumărate apeluri de când sunt premier, dar am văzut că nu sunt luate în considerare. Acest lucru mă face să cred că interesele personale și electorale sunt mai presus de interesele României. Vedem o societate divizată, proteste de ziua unirii.", a declarat Viorica Dăncilă.

 

Citește și: Klaus Iohannis a DECLANȘAT o revoltă fără precedent - Președintele e AMENINȚAT de transportatori .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu