Viorel Farcas, antrenor principal la SSC Farul Constanta

Postat la: 17.07.2017 15:40

Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa informează că astăzi a transmis la Federaţia Română de Fotbal documentaţia aferentă înscrierii pentru participarea în următoarea ediţie a Ligii a 3-a.

Tot astăzi, la ora 18.00, la stadionul „Farul“ din Constanţa, lotul SSC Farul se va reuni şi va efectua primul antrenament.     

„Farişti, astăzi vom începe să scriem împreună un nou capitol al frumoasei poveşti care are ca protagonist principal echipa suporterilor constănţeni, Suporter Spirit Club Farul Constanţa! Chiar dacă meciul de baraj s-a încheiat demult, iar Federaţia Română de Fotbal a omologat de ceva timp rezultatul acestuia, abia de azi putem afirma că S.S.C. Farul este oficial în Liga a III-a. Documentaţia aferentă înscrierii pentru participarea în următoarea ediţie a campionatului a fost transmisă, aprobarea acesteia fiind doar o simpla formalitate.

Pornim pe acest nou drum cu aceleaşi speranţe care ne-au mânat în luptă şi în sezonul precedent. Colectivul de antrenori nu s-a schimbat cu precizarea că dl. Viorel Farcaş va ocupa funcţia de antrenor principal, ajutat de secunzii Ion Barbu şi Gheorghe Mina.

La fel ca şi în sezonul 2016 - 2017, ne dorim să alcătuim un lot competitiv, format din jucători cu un nivel superior cu cel puţin un eşalon faţă de cel în care suntem angrenaţi. Va fi o provocare căreia sperăm să-i facem faţă cu brio, aceea de a păstra un echilibru între fotbaliştii experimentaţi şi tinerii pe care regulamentul competiţiei ne obligă să-i avem în teren. Avem deja mai mulţi jucători în vizor şi sperăm să reuşim să-i identificăm pe cei care să contribuie decisiv la obiectivele pe care ni le-am asumat.

Reunirea lotului este programată astăzi, ora 18.00 şi tot atunci va avea loc şi primul antrenament. Vă aşteptăm alături de noi, să le urăm succes fariştilor în această nouă aventură!

Pe parcursul acestei săptămâni, vă vom oferi informaţii detaliate despre programul antrenamentelor, jucătorii aflaţi în probe, meciurile-şcoală sau cele amicale şi despre transferurile parafate.

Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu