Viorel Catarama: 'Doamna Gabriela Firea declara ca a inființat companiile municipale pentru a se lupta cu hoția! Nimic mai fals și neadevarat'

Postat la: 16.04.2019 22:31

Viorel Cataramă a declarat că este falsă afirmația Gabrielei Firea, care a spus că a înființat companiile municipale pentru a se lupta cu hoția. Președintele Dreptei Liberale precizează că acele companii au scopul de a lovi în sectorul privat, potrivit mediafax.

Citește și: Lege cu dedicație pentru Liviu Dragnea? Parlamentul a adoptat-o azi – Opoziția a ieșit imediat la atac

„Doamna Gabriela Firea declară că a înființat companiile municipale pentru a se lupta cu hoția! Nimic mai fals și neadevărat; acele companii au fost înființate cu unicul scop de a lovi în sectorul privat. Declarațiile deșănțat populiste vor să ascundă adevăratul scop al socialiștilor: umflarea statului și și distrugerea sectorului privat. În ultimii ani s-a dus o politică sistematică de distrugere a capitalului autohton, toate partidele aflate la putere după decebmrie 1989 făcând țara dependentă de importuri și împrumuturi externe. Dreapta Liberală susține Sectorul Privat, luptă pentru a avea un stat mai suplu, eliminarea privilegiilor aristocrației bugetare, încurajarea exporturilor și descurajarea importurilor și împrumuturilor externe”, a afirmat Viorel Cataramă.

Reacția lui Cataramă vine în contextul în care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, în cadrul unei ședințe cu liderii grupurilor politice din CGMB, că cele 22 de companii municipale au fost înființate pentru a se „lupta cu hoția”. În cadrul întâlnirii s-a discutat despre situația juridică a patru companii municipale.

Citește și: Cine e procurorul DNA acuzat că a făcut scrum dosarul lui Liviu Dragnea și ce avere are

Gabriela Firea a invitat, luni, liderii celor cinci grupuri politice din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti la o reuniune de lucru pentru a discuta despre situația juridică a patru companii municipale: Compania Municipală Consolidări, Compania Municipală Parking București, Compania Municipală Eco- Igienizare București și Compania Municipală Iluminat Public București.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu