VIDEO Viorica Dancila a rupt ringul de dans, la nunta din Maramureș: Petrecere cu lideri din PSD, PNL și PMP

Postat la: 12.10.2019 23:40

Mai mulți social democrați, printre care și Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale, participă sâmbătă la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești. Imagini postate pe Facebook o suprind pe Viorica Dăncilă alături de Lia Olguța Vasilescu și Doina Pană.

"Casa de piatra, Gabi Zetea! Cu Doina Pană si Viorica Dăncilă", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook, mesajul însoțind fotografia cu Viorica Dăncilă.

Citește și: Mircea Diaconu speriat de Viorica Dăncilă? ‘Un leu rănit este mai periculos’

Premierul apare și într-o altă postare a Anei Moldovan, dar și într-un video de pe contul de Facebook al Doinei Pană. Imagini o surprind pe Viorica Dăncilă prinsă într-o horă.

"Nuntă mare-n Maramureș!

Casă de piatră, Gabi Zetea!

Noi ne distrăm, sper că și voi, dragi prieteni!", a comentat Doina Pană.

Citește și: Theodor Paleologu șterge pe jos cu Dăncilă! ‘Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte’

800 de oameni sunt prezenți la nunta lui Gabriel Zetea, care are loc în Oncești, jud. Maramureș. Mirele a și făcut publice câteva fotografii alături de aleasa inimii, Oana Nicula.

"In Casa Domnului pentru toata viata, la bine si la greu!", a scris Gabriel Zetea.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu îl dinamitează pe Victor Ponta! ‘Eu zic să se uite în frigider’

La nunta președintelui CJ Maramureș Gabriel Zetea participă și Eugen Teodorovici, iar unul dintre nașii social democratului este primarul din Borșa, Maramureș, Sorin Timiș. Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean Maramureș, i-a chemat la nuntă și pe rivalii politici. Sun lideri din PNL și PMP, dar și omul de încredere al lui Klaus IohannisDan Mihalache, cel care i-a fost șef al cancelariei prezidențiale, acum ambasador al României în Regatul Unit. De altfel, Mihalache a fost parlamentar PSD de Maramureș și a fost consilier al lui Adrian Năstase.

Atmosfera este întreținută de Loredana Groza, Aurel Tămaș, Dinu Iancu Sălăjanu.

Citește și: Mircea Diaconu speriat de Viorica Dăncilă? ‘Un leu rănit este mai periculos’ .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu