VIDEO Tariceanu, femeilor ALDE: Am rasturnat caruța cu proști. Grațiela Gavrilescu a ramas cu buza umflata

Postat la: 12.10.2019 17:32

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat sambata la Păltiniș, într-o conferință de presă susținută la organizația de femei a ALDE, că fostul vicepremier Grațiela Gavrilescu a rămas „cu buza umflată” dupa picarea Guvernului și că ALDE a reusit să răstoarne „căruța cu proști”.

Vezi si: SURSE Paul Stănescu a luat foc la Vila Lac: 'Darius Vâlcov a vrut să-l pună pe Mihai Fifor primul pe listă la parlamentare' .

„A fost o tornadă, o situația cu totul și cu totul atipică pentru ce se întâmplă în politică. Sigur în politică sunt adversități, sunt adversarii mei, nu dușmanii mei. Deci adversarii noștri de la PSD au declașat un cataclism la adresa ALDE, încercând să mituiască în fel și chip colegii noștri. Unii au cedat. Noi hotărâsem retragerea de la guvernare. Oameni sunt. Eu nu o spun asta cu ideea că am înțelegere pentru ei, dar comportamentul uman e același, indiferent de sex. Din păcate, și una dintre colegele mele s-a lăsat ademenită. Și îmi pare rău că au rămas cu buza umflată. E vorba despre Grațiela Gavrilescu”, a zis Tăriceanu.

El a spus ulterior că „am răsturnat căruța cu proști”, legat de adoptarea moțiunii de cenzură.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu