VIDEO O vedeta care a cucerit Romania cu un cantec A MURIT: Avea boli cronice, dar nu s-a mai putut trata din cauza COVID-19

Postat la: 22.05.2020 21:23

Cântărețul Mory Kantè, devenit celebru publicului internațional cu piesa „Yeke Yeke", a murit vineri, scrie agenția ANSA. Artistul din Guineea avea boli pe care le trata în Franța, însă din cauza epidemiei nu a mai putut merge la tratament, anunță MEDIAFAX.

ANSA citează o declarație dată de fiul cântărețului, Balla Kante, pentru AFP, potrivit căreia artistul a murit în spital, din cauza unor probleme de sănătate.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! I-a fost luată Insula Belina și Brațul Pavel. Au revenit în administrarea Apelor Române

„El a avut boli cronice și mergea în Franța la tratament, dar acum, din cauza coronavirusului, nu a mai fost posibil", a declarat fiul cântărețului.

„Sănătatea i s-a deteriorat rapid", a adăugat el. Cântărețul a murit la vârsta de 70 de ani. Kante a urcat în topurile muzicale europene în 1988 cu piesa „Yeke Yeke", un mare succes în Africa.

Citește și: Noile reguli anunțate de Marcel Vela pentru perioada stării de alertă. Câte persoane pot sta în aceiași încăpere

Președintele Guineei, Alpha Condé, și-a exprimat condoleanțele prin Twitter și i-a mulțumit lui Kante pentru muzică. „Cultura africană este în doliu", a spus acesta.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu