VIDEO Mirel Radoi l-a analizat pe Ianis Hagi: 'De multe ori, din dorinta de a face cat mai multe lucruri, greseste. Isi alege gresit zonele de teren'

Postat la: 15.02.2020 07:24

Selecționerul Mirel Rădoi consideră că Ianis Hagi încearcă la aproape fiecare meci să demonstreze că e la fel de important pentru echipă precum a fost tatăl său, Gică Hagi, însă, din dorinţa de a face prea multe lucruri, Ianis greşeşte.

Ianis Hagi vrea să fie la fel de decisiv cum a fost tatăl său, crede Mirel Rădoi, iar din dorinţa de a face prea multe pe teren, tânărul jucător comite erori. Presiunea numelui „Hagi” nu mai este atât de mare pe umerii lui Ianis, însă fotbalistul lui Rangers se mai lasă copleşit uneori de acest lucru, este de părere selectionerul reprezentativei României.

Citește și: A fost detonată nucleara, după reținerea lui Beuran: Urmează Arafat

„Eu am discuţiile astea cu el şi mereu glumim împreună. I-am spus că s-a născut cu presiunea asta pentru că e băiatul lui Gică Hagi, te-ai născut cu ea. Deja şi-o poate controla, şi-a dat seama de ce se întâmplă cu numele de Hagi în România şi a perceput-o ca atare. Deja controlează lucrurile astea, dar, din păcate, de multe ori, vrea să demonstreze aproape la fiecare partidă presei, şi nu neapărat presei din România, că poate să fie la fel de decisiv ca tatăl lui. De multe ori, din dorinţa de a face cât mai multe lucruri, greşeşte. Îşi alege greşit zonele de teren. Nu poţi face lucrurile pe care le faci la 30 de metri de poarta adversă şi la 30 de metri de propria poartă”, a spus Mirel Rădoi, la Marius Tucă Show.

Selecționerul spune că vremurile s-au schimbat și crede că şi Gică Hagi ar fi avut dificultăţi serioase în fotbalul actual.

Citește și: Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran

„Ianis îşi dă seama că nu are aceleaşi calităţi ca taică-său. Fotbalul a evoluat. Sunt sigur că, în ziua de azi, şi Gică ar fi întâmpinat foarte mari probleme. Viteza şi forţa au crescut foarte mult”, a mai spus Rădoi.

Selecționerul Mirel Rădoi speră că Ianis va fi unul dintre cei care vor pune umărul la calificarea României la EURO 2020. Primul pas pentru acest obiectiv este semifinala barajului cu Islanda, din 26 martie.

Citește și: EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu