VIDEO Mama Luizei Melencu da noi detalii, dupa ce pe WhatsApp a aparut mesajul ca fiica ei a parasit grupul clasei miercuri noaptea

Postat la: 15.08.2019 17:47

Mama Luizei Melencu a primit în această dimineață un telefon de la o colegă de școală a fiicei sale care a observat că, în noaptea de miercuri spre joi, Luiza a ieșit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puțin după miezul nopții. Informația a fost transmisă și anchetatorilor.

Mama Luizei Melencu a declarat, la România TV, că a fost sunată joi dimineață de o colegă de clasă a fiicei sale care i-a povestit că Luiza a ieșit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puțin după miezul nopții.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

„La ora 10.25 de dimineață am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la.ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieșit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect și Poliției. I-am dat numărul de telefon al unui domn polițist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul", a povestit Monica Melencu.

Femeia spune că așteaptă să se facă verificări după apariția acestei noi informații.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

„De la politie ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei că urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp. Luiza aveam un telefon Samsung cu două cartele: una era pe abonament, era a mea, când eram în țară, pe Orange.", a mai precizat Monica Melencu.

Femeia speră în continuare că fiica sa este in viață.

Despre Luiza, fata dispărută în aprilie 2019, Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o în ziua în care a luat-o la ocazie și, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.

Citește și: Lovitură dură pentru Viorica Dăncilă! Consilierul premierului suspect de delapidarea unei sume uriașe .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu