VIDEO LIVE Viorica Dancila, baie de mulțime la Romexpo: Intru in campania electorala cu dorinta de a invinge

Postat la: 12.10.2019 11:40

Evenimentul de lansare a candidaturii liderului PSD, Viorica Dăncilă, la Preşedinţia României a început, sâmbătă, la Romexpo, în prezenţa liderilor social-democraţi. Mii de susţinători ai PSD sunt aşteptaţi să participe la lansarea candidaturii. La sosire, Viorica Dăncilă, care a venit împreună cu soţul ei, a dat mâna cu susţinătorii şi le-a transmis: "Mergem până la capăt şi vom învinge". Evenimentul a început cu intonarea Imnului naţional şi urmează să fie prezentate o serie de videoclipuri electorale. Viorica Dăncilă a intrat în sală pe melodia "Eye of the Tiger" de la Survivor. Ea a facut o baie de multime printre simpatizantii PSD.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă, la Romexpo, că intră în campania electorală cu dorinţa de a învinge şi cu gândul la fiecare român "care trebuie să creadă în această ţară şi în viitor".

"Intru în campania electorală cu dorinţa de a învinge, cu gândul la fiecare român care trebuie să creadă în această ţară şi în viitorul lor, cu dorinţa de a avea alături de mine cât mai mulţi români, echipa PSD şi fiecare care are o speranţă şi încredere că putem să mişcăm lucrurile în această ţară. Am demonstrat acest lucru ca prim-ministru, pot să mă uit în ochii fiecărui român, nu am luat nicio măsură împotriva românilor şi cred că pot demonstra aceeaşi determinare şi aceeaşi luptă pentru România şi pentru români în calitatea de preşedinte", a afirmat Viorica Dăncilă înainte de a intra la evenimentul de lansare a candidaturii la prezidenţiale, organizat la Romexpo.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu