VIDEO Klaus Iohannis se implica in campania electorala: 'Practicile invechite, toxice, trebuie sa ramana de domeniul trecutului'

Postat la: 16.09.2020 18:16

Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile locale care sunt programate pe 27 septembrie și le-a transmis candidaților să renunțe la ”practicile învechite, toxice”. Iohannis le spune românilor că ”aceste alegeri sunt esențiale” și le cere să iasă la vot.

”Votul nostru decide cum se vor schimba localitățile în care trăim. Mergeți la vot și puneți ștampila pe candidații care pot schimba în bine. Aceste alegeri sunt esențiale. Nu-i lăsați pe alții să decidă în locul vostru.

Citește și: Șerban Nicolae îl ia la mișto pe Nicușor Dan: ‘Ami pare rău la domni interlopi. DNA să vină să mă ia!’

Tuturor candidaților: chiar dacă această campanie e diferită, folosiți toate mijloacele de comunicare pentru a vă prezenta proiectele. Românii așteaptă soluții, nu atacuri sterile. Practicile învechite, toxice, de a se încerca acoperirea unor administrații locale cu subiecte inventate, cu teme parazitare, trebuie să rămână de domeniul trecutului. Arătați-le oamenilor ce veți face pentru ei ca să îi convingeți să vă acorde încrederea. Lupta politică este o luptă de proiecte pentru comunități. Îi încurajez pe toți candidații să răspundă la aceste dorințe legitime ale cetățenilor.”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Gheorghe Piperea: ‘Nu există pușcărie pentru toți. Dacă ar da măștile jos, nu i-ar băga nimeni la pușcărie’ .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu