VIDEO - Doua femei din Romania au ingrozit Italia! Au batut cu bestialitate batrani intr-un azil: ii aruncau din scaunele cu rotile

Postat la: 14.07.2019 09:24

Un bărbat italian și două îngrijitoare românce care lucrau la azilul de bătrâni „Ospedale Santo Spirito” din Cortemilia (Piemonte) au fost filmați în timp ce-i agresau pe bătrânii pe care trebuiau să-i aibă în grijă.

Citește și: Accident MORTAL - Un camion a intrat pe contrasens și a lovit în plin o mașină. Unde a avut loc tragedia

În urma unor sesizări anonime, în căminul de bătrâni au fost instalate camere video ascunse care au surprins episoade repetate de abuz și violență împotriva oaspeților vârstnici cu vârste cuprinse între 78 și 98 de ani, în multe cazuri neputincioși și absolut incapabili să se apere, relatează Libertatea.ro. Acțiunile lor au fost filmate și acum toți sunt judecați pentru tratamente violente chiar pe baza imaginilor, a notat rotalianul.com.

Persoanele în vârstă au fost în mod regulat pălmuite și lovite, în unele cazuri împinse din scaunele cu rotile din care cădeau fără să se poată ridica de la pământ de unele singure, ridiculizate și insultate.

Citește și: Relatarea CRUNTĂ a românului care și-a pierdut copilul și nevasta în furtuna din Halkidiki

În cursul anchetei începută în octombrie anul trecut, au fost constatate peste cincizeci de cazuri de violență. Cei trei angajați au fost trimiși în judecată pentru maltratare și rănire și declarați sub arest la domiciliu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu