VIDEO - Dacian Cioloș, apel catre votanți: 'Ceea ce se va intampla in urmatoarele ore poate sa schimbe cursul istoriei Romaniei'

Postat la: 10.11.2019 19:07

Dacian Cioloș, liderul PLUS, îi cheamă pe români în ultimele ore ale alegerilor prezidențiale la vot. El spune într-un mesaj video înregistrat pe pagina sa de Facebook că aceste voturi vor decide direcția țării.

Citește și: Rareș Bogdan INFIRMĂ zvonurile: PNL nu strânge voturi pentru alt candidat

„Dragi prieteni, trăim un moment-cheie. Ceea ce se va întâmpla în următoarele ore poate să schimbe cursul istoriei României și nu spun cuvinte mari. Țineți minte că în urmă cu câteva luni, la alegerile europarlamentare, diferența între cei care au fost pe locul doi și pe locul trei a fost de câteva mii de voturi. De data aceasta, fiți convinși că, cu o mobilizare la vot în aceste ultime ore, această diferență poate să fie în favoarea celor care pot să schimbe cursul istoriei României, așa încât ieșiți la vot, pentru că cu votul dvs. România o va lua clar și fără nicio ezitare în direcția pe care o așteptăm de ani de zile.

Nopțile și zilele din stradă din acești ultimi trei ani e important să se tranforme acum în voturi, pentru că aceste voturi vor decide direcția în care noi o vom lua. Sunt convins că avem energia să schimbăm România în bine. Lucrurile se decid acum. dați cu energia dvs, cu hotărârea dvs, cu viziunea dvs, dați mandatul celor care pot să ducă România în această direcție. Haideți să folosim aceste ultime ore ca să nu regretăm mai apoi. Vă așteptăm la vot”, a declarat Dacian Cioloș.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu