VIDEO Cerere in casatorie INEDITA a unui ultramartonist - Femeia iubita l-a tinut pe jar spunand ca accepta doar daca el termina cursa

Postat la: 15.02.2020 11:39

Un ultramaratonist român, Nicolae Buceanu, şi-a cerut iubita în căsătorie chiar pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, la Atena, unde participă la o cursă de mare anduranţă, de 5.000 de kilometri, potrivit news.ro.

El a apărut pe pista de atletism cu un buchet de flori si un inel de logodnă şi i-a cerut mâna viitoarei soţii în genunchi, deşi i-a fost greu să se aşeze după 3.000 de kilometri parcurşi. Răspunsul viitoarei soţii, impresionată de gestul sportivului până la lacrimi, a fost în primă fază şocant şi hilar în acelaşi timp, spunându-i în glumă lui Nicu Buceanu: "Dacă termini cursa!".

 

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

"SHE SAID YES Multumesc din suflet pentru tot!Te iubesc!Esti minunata!Nimeni nu poate modela mai bine sufletul unui barbat,decat femeia de langa el. Multumesc, Florentina Marin!”, a scris ultramaratonistul pe pagina sa de facebook.

Alergătorul de anduranţă Nicolae Buceanu participă în aceste zile la Atena la una dintre cele mai dificile curse din lume prin lungimea sa de 5.000 de kilometri. După 693 de ore, 19 minute şi 17 secunde, adică 28 de zile şi 21 de ore, alergate, Nicolae Buceanu a ajuns vineri la borna de 3.000 de kilotmetri.

 

“Atena-Ultra- Fest Întodeauna un lucru pare imposibil,pana când este făcut. Singurul mod de a-ţi defini limitele este sa le depăşeşti. Diferenta dintre o realizare şi un vis este doar termenul limita. Mulţumesc pentru suportul acordat!”, a mai scris sportivul pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu