Victor Ponta vine cu precizari dupa ce a renunțat la mandatul de europarlamentar: 'Nu m-am ținut niciodata cu lanțuri de o funcție sau de un scaun calduț'

Postat la: 14.06.2019 11:32

Președintele PRO Romania, Victor Ponta, anunță că a renunțat la mandatul de europarlamentar și a informat AEP cine va pleca la Bruxelles. Ponta spune că de aici poate face mai multe și mai repede lucrurile pe care românii le așteaptă de la partidul său.

Călin Popescu Tăriceanu, DEZLĂNȚUIT total la adresa lui Klaus Iohannis: 'România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician - creație de laborator'

„Asa cum am promis de la inceput eu voi ramane acasa ( in Parlamentul de la Bucuresti) - pentru ca de aici pot sa fac mai mult si mai repede lucrurile pe care romanii le asteapta de la noi!

Am informat azi AEP referitor la cei doi colegi din ProRomania care vor prelua mandatele de europarlamentar.

Sunt convins de faptul ca, si Corina Cretu si Mihai Tudose, ne vor reprezenta cu onoare si eficienta in Parlamentul European/ iar Echipa ProRomania ramane unita si prfesionista ( cu toti cei din Bucuresti, Bruxelles si de peste tot din tara si in afara tarii) !

Nu am pus niciodata interesul meu personal inaintea interesului Echipei pe care o conduc / nu m-am tinut niciodata cu lanturi de o functie sau un scaun caldut / ProRomania are nevoie de mine aici si nu am ezitat niciun minut”, scrie Ponta, pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu