Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_u8p2su9gq58kti3oeskpce6123, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Victor Ponta reproseaza Guvernului o decizie intarziata: 'De ce au amanat o luna? Vom afla de la DNA poate?'

Victor Ponta reproseaza Guvernului o decizie intarziata: 'De ce au amanat o luna? Vom afla de la DNA poate?'

Postat la: 22.05.2020 00:24

Victor Ponta reacţionează la decizia Guvernului Orban de a adoptat o ordonanţă de urgenţă care prevede oferirea gratuită a măştilor de protecţie pentru românii aflaţi într-o situaţie financiară dificilă. Liderul Pro România aminteşte că în Parlament a fost depus un proiect cu acelaşi obiect în urmă cu o lună.

"Pe 23 Aprilie am depus proiectul de lege prin care obligam Guvernul sa ofere masti populatiei / au adoptat Ordonanta azi pe 21 Mai la o luna dupa ce le-am spus noi! Bine ca au facut-o pana la urma !

De ce au amanat o luna? Ce firme “de casa” au avut nevoie de aceasta luna ca sa se pregateasca si sa aduca masti? Vom afla de la DNA poate ?", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că a fost aprobată OUG prin care fiecare persoană defavorizată va primi câte 50 de măști, în total urmând să fie achiziționate materiale de protecție pentru 2,3 milioane de oameni, urmând să se plătească 230 de milioane de lei de la bugetul de stat. Detalii AICI!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu