Victor Ponta o avertizeaza pe Lia Olguța Vasilescu: 'Liviu Dragnea ii va rupe gatul foarte curand! Codrin Ștefanescu e sinistru'

Postat la: 11.02.2019 22:23

Victor Ponta îi dă un avertisment fostei sale colege din PSD, Lia Olguța Vasilescu! După ce în partid au apărut voci care o cer candidat la prezidențiale, Ponta e de părere că Liviu Dragnea ”îi va rupe gâtul cât de curând”.

”Eu cred că Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând. Îl cunosc pe Dragnea. Oricine are mai mult decât un neuron, e un pericol pentru Dragnea. Olguța are multe defecte, dar are mai mulți neuroni.”, a spus Ponta la TVR 1.

Citește și: Vești bune pentru Cristi Borcea! Cum ar putea scăpa de închisoare

El a lansat atacuri la adresa lui Liviu Dragnea și a celor care au ajuns la conducerea PSD, numindu-l ”sinistru” pe Codrin Ștefănescu.

”Nu prea mai sunt pesediști în PSD! Ce treabă are Codrin Ștefănescu de la PRM, Vâlcov de la PDL? Ei erau și pe vremea mea, dar nu erau șefi. Pesediștii sunt dați afară acum.

Citește și: Isărescu: ‘Noi nu putem să contracarăm deciziile BNR’

PSD primește 35 de milioane de euro de la stat. Nici dacă vinzi droguri, nici dacă vinzi arme, nici dacă devalizezi bănci, nu faci profit de 50 de milioane de euro.

Dragnea nu are viză de SUA. Poate e mai bine pentru el că nu are viză. Procurorul din New York instrumentează un dosar referitor la cei care au dat bani ca să fie prezenți la învestirea lui Donald Trump.”, a adăugat Ponta la TVR 1.

Citește și: Șocant! S-a aflat care sunt telefoanele care emit cele mai multe radiații .

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu