Victor Ponta intervine in razboiul Mihai Tudose-Liviu Dragnea. Ce mesaj ii transmite premierului cu o zi inainte de CEx

Postat la: 14.01.2018 14:15

Fostul premier Victor Ponta are un mesaj pentru Mihai Tudose, înainte de CEx. Acesta îi transmite că pentru a rămâne în continuare premier, Mihai Tudose nu trebuie să mai accepte „să fie folosit ca instrument pentru un grup infracțional, care conduce PSD”.

Victor Ponta, atac fără precedent la adresa lui Dragnea: 'S-a răzbunat pe mine. Stilul lui de conducere este un stil mafiot'

„Nu dau sfaturi, mai ales nu în public. Eu spun un singur lucru. Dacă Mihai Tudose vrea în continuare să rămâne prim ministru, și impresia mea, după interviul de miercuri, este că vrea să fie prim ministru, nu mai poate să fie folosit ca instrument pentru un grup infracțional, care conduce PSD.”, a spus Ponta duminică la Antena3.

Întrebat dacă are un mesaj și pentru Liviu Dragnea, Ponta a replicat acid: „El le știe pe toate, nu are nevoie de sfaturi.”

Chestionat care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla în urma ședinței Cex de mâine, Ponta a declarat: „Să nu se ia nicio decizie. Să rămânem practic fără guvern ca nefuncțional în perioada următoare.”

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu