Victor Ponta DEVOALEAZA STRATEGIA SECRETA a lui Liviu Dragnea: Cele doua scenarii pe care le are șeful PSD

Postat la: 13.06.2018 22:55

Victor Ponta spune că Liviu Dragnea are două scenarii pentru săptpmâna ce urmează! ÎCCJ ar urma să pronunțe, pe 21 iunie, sentința în cazul angajărilor fictive din dosarul DGASPC Teleorman. Conform lui Ponta, Dragnea îl va suspenda pe Klaus Iohannis și va pune Guvernul să emită OUG pentru codurile penale, dacă sentința judecătorilor îi va fi defavorabilă.

”Domnul Dragnea se pregătește de atac. Eu cred că pregătește două variante. Dacă decizia e de achitare, nu mai trec modificările la codurile penale, uită de suspendare. Dacă o să fie condamnat, o să dea OUG cu codurile, o să fie amnistie, o să îl suspende pe Klaus Iohannis. Domnul Iohannis stă pasiv, domnul Dragnea nu va sta pasiv, îi va lua jucăria. Domnul Dragnea nu îl vrea pe Tăriceanu la Cotroceni, el vrea să îi arunce din barcă pe cei pe care îi iubește. Așa a făcut și cu mine.”, a spus Victor Ponta la România TV.

Citește și: Abuzuri incredibile! Românii din Cernăuți, hăituți de Serviciul de Securitate al Ucrainei! Solicitare de urgență către Președinție și Guvern .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu