Victor Ponta, avertisment SUMBRU: 'Anul viitor NU vor mai fi bani nici macar de imprumut'. Care este singura soluție realista și cu șanse mari de succes

Postat la: 13.09.2019 00:00

Liderul Pro România Victor Ponta iese la rampă cu un nou atac la adresa Guvernului Dăncilă, avertizând într-o postare pe Facebook că anul viitor nu vor mai fi bani nici măcar de împrumut. El  susține că singura „soluție realistă” este o restructurare radicală a administrației publice.

Viorica Dăncilă, apel către Parlament să trateze cu maximă responsabilitate inițiativa lui Teodorovici: 'E o măsură justă, de echitate socială'

„Azi NU mai sunt bani si Guvernul se imprumuta in fiecare zi / anul viitor NU vor mai fi bani nici macar de imprumut ! Ce facem?

NU sunt de acord sa taiem pensii si salarii ( asta a facut Basescu in 2010 si a gresit ) / NU sunt de acord sa marim TVA, taxe si impozite ( pentru ca distrugem exact economia privata si firmele romanesti - adica exact cei care ne tin in viata acum ) / NU mai ai ce investitii sa tai ca deja le-au taiat Dancila si Teodorovici pe toate!

Singura solutie realista si cu sanse mari de succes este o RESTRUCTURARE radicala a Administratiei Publice ( un sistem construit in 1968 de PCR si Ceausescu si inratutatit in fiecare an din 1990)!

Eu cred in aceasta solutie- si cred ca este singura! Dupa atatia ani si atata experienta acumulata ( cu bune si cu rele, cu succese si greseli uriase) stiu ca se poate!”, scrie Ponta pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu