Victor Ponta anunța APOCALIPSA pentru Klaus Iohannis: 'Pe Donald Trump nu il intereseaza'

Postat la: 13.06.2018 21:55

La preluarea mandatului de președinte, Klaus Iohannis a dat asigurări că nu se va întâmpla la fel ca în mandatul lui Traian Băsescu, atunci când două suspendări au avut loc. Însă, Iohannis se află în pragul primei suspendări. PSD a anunțat că va demara procedura constituțională, după ce președintele a refuzat să aplice decizia CCR, prin care e obligat să semneze decretul de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Victor Ponta are o veste proastă pentru Klaus Iohannis. Deși a fost primit la Casa Albă de Donald Trump, liderul american nu e interesat de soarta omologului său de la București.

Citește și: Abuzuri incredibile! Românii din Cernăuți, hăituți de Serviciul de Securitate al Ucrainei! Solicitare de urgență către Președinție și Guvern

”Noi, eu și Crin Antonescu, am primit, în 2012, la suspendarea lui Traian Băsescu, o scrisoare de la Hillary Clinton, care ne-a spus că va bloca parteneriatul strategic al SUA cu România. Donald Trump nu se va implica în ce se întâmplă în România, pe el nu îl interesează. El vrea doar afaceri, bani pentru SUA. De altfel, Ambasada SUA a și spus că decizia CCR e o problemă internă a României. Interesul României e să își păstreze relațiile și cu SUA și cu Europa. Noi nu trebuie să ne certăm niciodată cu UE.

Toată lumea zice despre noi că suntem țară de nebuni. ”Nu ne încurcăm cu ei!”, așa spun toți. Iohannis explică la Bruxelles ce spune Liviu Dragnea, Dragnea spune la Ierusalim ce spune Iohannis. Acum e o perioadă de război la noi.”, a spus Victor Ponta la România TV.

Citește și: Liiceanu „atacă” o nouă piață! Din ce vrea să câștige acum bani .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu