Victor Ponta a votat in Capitala: Am ales un candidat bun, nu raul cel mai mic

Postat la: 10.11.2019 18:40

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, spune că a votat, la scrutinul prezidenţial de duminică, un candidat bun şi nu răul cel mai mic, aşa cum s-a votat la alte alegeri în România.

Citește și: Mugur Isărescu, lovitură la temelia discursurilor lui Orban și Iohannis: Economia nu este pe fundul prăpastiei

El şi-a exprimat dreptul constituţional la Şcoala gimnazială "Maria Rosetti" din Bucureşti. 

"Să fiu sincer, mi-e mai simplu acum decât în alte dăţi şi vreau să vă zic că nu am votat contra nimănui. Povestea asta cu votul contra întotdeauna a ieşit prost. Am votat pentru un candidat, nu pot să vă spun pentru cine că nu s-a terminat votul, şi de asemenea nu am votat răul cel mai mic. De câte ori în România s-a votat răul cel mai mic a ieşit răul cel mai mare, aşa că acum am votat un candidat bun, în niciun caz nu un rău mai mic şi în niciun caz nu contra", a declarat Ponta, după ce a votat. 

Liderul Pro România a adăugat că are emoţii pentru candidatul pe care îl susţine şi a afirmat că şi-ar dori ca în România "să nu mai fie vot cu ură şi cu scandal". 

Victor Ponta a mai spus că e foarte bine că s-au rezolvat problemele la vot pentru cetăţenii din diaspora, iar prezenţa la nivel naţional "este normală şi e foarte bine ca oamenii să voteze".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu