Victor Ciutacu reacționaza DUR dupa ultimul comunicat al SRI si ameninta cu noi dezvaluiri: 'Daca vreti nume, incep sa scriu'

Postat la: 16.09.2017 00:54

Scandalul imens din spaţiul public declanşat de fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, e departe de a se finaliza. Cei de la Serviciul Român de Informaţii au intervenit astăzi şi au negat toate acuzaţiile la adresa instituţiei.

Mai multe detalii aici: ALERTĂ - SRI reacţionează la acuzaţiile lansate de fostul colonel Daniel Dragomir

Reacţia SRI l-a scos din minţi pe Victor Ciutacu. Vedeta România TV nu crede niciun cuvânt din cele spuse de către SRI şi ameninţă cu noi dezvăluiri. "Hai sifon, securiști mincinoși! "În privința modului în care sunt executate mandatele de supraveghere pe profil de prevenire și combatere a terorismului precizăm ferm că nici o astfel de informație nu a fost valorificată de către DNA"

Cu precizarea că n-am timp acum să vă desființez, pe puncte, tot comunicatul (unii mai și muncesc la ora asta), luați hârtia care anulează paragraful de mai sus. Patru ani de mandate pe siguranță națională, ptreluate de Kovesi, prin grija ICCJ, la Anticorupție. Dacă vreți nume, încep să scriu...", a tunat Ciutacu pe facebook.

 

 

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu