Viceprimarul Craiovei il acuza pe Iohannis ca a provocat violentele din Piata Victoriei si incendiul din Colectiv

Postat la: 11.08.2018 19:55

Adi Cosman, viceprimarul PSD al Craiovei, sugerează că preşedintele Iohannis s-ar face vinovat de incidentele din Piaţa Victoriei şi de incendiul din clubul Colectiv. Potrivit edilului, preşedintele vrea cu orice preţ să aibă "guvernul său".

Vezi şi: Concluzie neaşteptată a cercetătorilor: De ce e mai bine să fii tratat de un medic femeie

Cosman a postat pe pagina de Facebook un colaj prin care transmite că președintele Iohannis a pus la cale incidentele de la protestele de vineri şi că tot el este vinovat și de incendiul de la Colectiv sau de cel din Bamboo.

"Când îți dai seama că nu-ți poți atinge scopul, cea mai simplă strategie este sa creezi o stare de emoție in masă cu un impact puternic asupra populației.

Individul a experimentat astfel de strategii și este gata să continue, doar pentru a-și atinge scopul: dezbinarea țării!

Divide et impera, o strategie folosită efectiv și eficient de către administratorii imperiilor vaste, inclusiv de către cei ai Imperiul Roman și cel Britanic, care au „asmuțit” un trib împotriva celuilalt pentru a câștiga și menține controlul asupra teritoriilor...", scrie viceprimarul Craiovei pe Facebook.

Vezi şi: EXCLUSIV - Unul dintre cele mai grave abuzuri din istoria DNA: Procuroarea Mariana Alexandru, 'eliminată' printr-un dosar fabricat, clasat după patru ani .

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu