Vicepreședintele grupului PPE, apel catre Viorica Dancila: Romania are șansa unui TUN financiar

Postat la: 13.07.2019 04:16

Vicepreședintele grupului PPE, europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan, face un apel către Viorica Dăncilă să speculeze faptul că cei de la Volkswagen își caută un centru de producție în Europa de Est și să-i atragă la noi în țară. Mureșan arată că Volkswagen și Ford vor face o alianță pentru a începe construcția de automobile electrice, iar din moment ce Ford este deja în România, țara noastră ar avea un prim avantaj.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

”Producătorii auto Volkswagen și Ford vor anunța astăzi la New York cea mai mare alianță din lume pentru construcția de automobile electrice și pentru condusul autonom. 
Este un pas foarte important spre automobilele viitorului, iar acești giganți vor da tonul pe piața din întreaga lume. 
Știm că Volkswagen tocmai caută o locație pentru construcția unei noi fabrici în Europa de Est. Este mai clar astăzi decât oricând că Volkswagen va rămâne pentru multe decenii un lider mondial în producția de automobile de ultimă generație. 
De aceea, cer Guvernului României și premierului Dăncilă personal să facă toate eforturile pentru a aduce acest constructor auto în România. 
Asta ne va garanta mii de locuri de muncă bine plătite pentru foarte mulți ani de acum încolo.”, scrie Siegfried Mureșan.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu