Vești proaste pentru șoferi! Valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat in perioada starii de urgența, transmite CNAIR

Postat la: 27.03.2020 06:32

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat în perioada stării de urgență, ca în cazul unor documente eliberate de autoritățile publice, și că acestea expiră în ultima zi pentru care a fost achitat tariful.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), rovinietele nu intră în categoria documentelor eliberate de autoritățile publice.

Precizările au fost făcute în contextul în care CNAIR a înregistrat mai multe întrebări din partea oamenilor pe acest subiect.

Citește și: 'ERAM FERICIŢI ŞI NU ŞTIAM' - Editorial viral online, scris de un jurnalist spaniol

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și întrebările primite în această perioadă cu privire la menținerea valabilității rovinietelor care expiră în perioada stării de urgență, CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că rovinietele nu se încadrează în categoria , motiv pentru care valabilitatea acestora încetează la sfârșitul ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful”, se arată în comunicat, potrivit Mediafax.ro.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu