Vasile Miriuța dupa infrangerea cu FSCB - Am intrat prea timorati, cu un respect prea mare fata de ei

Postat la: 11.02.2019 22:59

Tehnicianul echipei Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a declarat luni seară, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-3, că formaţia sa a început jocul timorată şi cu “un respect prea mare” faţă de adversari, ceea ce s-a văzut în primele 20 de minute.

“Partida s-a decis în primele 15 minute. Am intrat prea timoraţi. Am făcut greşeli în apărare inadmisibile. 2-0. Dar 3-0 este un scor prea mare mai ales dacă ne uităm la a doua repriză, la care am avut ocazii. Respectul prea mare faţă de ei în primele 15-20 de minute. Am intrat timoraţi. Trebuie să rămânem modeşti. Ne batem la retrogradare şi trebuie să scăpăm. Ne-am dorit mult să scoatem un rezultat pozitiv, nu s-a putut. Îi felicit pe băieţi pentru a doua repriză. E bine poate că a venit acest duş rece pe care poate nu-l doream”, a spus Miriuţă la Digi Sport.

El a precizat că Hermannstadt a făcut cadouri FCSB golurile primite, venite în urma unor greşeli individuale. “Strângem rândurile, mergem acasă, ne pregătim pentru că ne aşteaptă un meci enorm de greu sâmbătă (n.r. – cu Universitatea Craiova). FCSB nu cred că ne-a pus atâtea probleme cât CFR, dar am făcut greşeli individuale. Nu suntem nici FCSB, nici CFR, suntem Sibiu şi trebuie să ne vedem de treabă, de lungul nasului”.

Miriuţă a menţionat că a avut ocazia să plece la altă echipă, dar îşi doreşte să stea la Hermannstadt. “Îmi doresc să rămân la Sibiu, nu trădez niciodată. Rămân aici. Împreună vom salva echipa de la retrogradare”, a adăugat tehnicianul.

Formaţia FCSB a învins, luni, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a XXIII-a, şi a revenit pe locul 2 în Liga I, la trei puncte de liderul CFR Cluj. Golurile au fost marcate de Dâlbea '3 (autogol), Hora '17 şi Teixeira '90+2.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu