Valeriu Rachita: 'Bogdan Vintila, are mai degraba atribuții de tehnician secund'

Postat la: 04.12.2019 11:39

Valeriu Răchită (49 de ani), fost fotbalist la echipe precum Steaua București sau Petrolul Ploiești, a declarat că antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, are mai degrabă atribuții de tehnician secund, dând de înțeles că echipa și schimbările sunt făcute de finanțatorul Gigi Becali, potrivit Mediafax.

Răchită mai spune că Vintilă ar fi intrat în istorie dacă ar fi câștigat premiul de antrenorul anului la Gala Fotbalului Românesc, care a avut luni. Distincția a fost obținută de Răzvan Lucescu, cel care le-a antrenat în 2019 pe PAOK Salonic și Al Hilal.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

"Înțelesesem că îl propusese cineva pe cel de la Steaua (n.r. - FCSB) ca antrenorul anului. Ar fi intrat în istorie. Este secund pentru că nu face echipa, nu face schimbările, nu face nimic. În afară de antrenamente. Și antrenamentele le face și secundul. Când îi ai pe Man, pe Coman, e normal ca ei să facă diferența. Vintilă are meritul că este acolo, că face antrenamentele. Cel mai important om de pe banca FCSB-ului este Mache (n.r. - Marius Ianuli, team manager)", a declarat Răchită, miercuri, la Pro X.

Bogdan Vintilă (47 de ani) a sosit la FCSB pe 23 august 2019. Cu el la conducere, vicecampioana României a înregistrat 10 victorii, două remize și trei înfrângeri.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu