Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_ibi545vpou3c8q55b1kgfrgls6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
V.Voiculescu: Costache a vrut sa faca mai mult, dar au fost limitari pe linie de partid

V.Voiculescu: Costache a vrut sa faca mai mult, dar au fost limitari pe linie de partid

Postat la: 26.03.2020 18:59

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu spune că Victor Costache a fost limitat de partid şi că probabil acesta ar fi vrut „facă mai multe”. Voiculescu spune că Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătăţii, a fost adus în Minister pe linie de partid.

„Domnul Victor Costache a vrut cu siguranţă să facă mai mult. Îmi închipui că limitările nu au fost doar ale persoanei sale ci au venit şi pe linie de partid, aşa cum au venit o bună parte dintre secretarii de stat şi oamenii aduşi/păstraţi în MS. Printre care şi dumneavoastră, domnule Nelu Tătaru", scrie Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Voiculescu le transmite lui Orban şi Tătaru că înţelege presiunea pusă pe Guvern şi nu aşteaptă minuni.

Citește și: 'ERAM FERICIŢI ŞI NU ŞTIAM' - Editorial viral online, scris de un jurnalist spaniol

„Domnule Orban, domnule Tătaru, situaţia e grea şi presiunea asupra dumneavoastră şi a guvernului este şi va fi enormă. Înţelegem asta cu toţii şi nimeni nu aşteaptă minuni", mai scrie Voiculescu.

Victor Costache a demisionat în această dimineaţă de la Ministerul Sănătăţii, urmând ca secretarul de stat Nelu Tătaru să îl înlocuiască.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu