Urmarit național, reținut de jandarmii din Gorj: Tanatul consuma alcool pe domeniul public și sfida masurile de protecție anti-Covid

Postat la: 17.10.2020 10:24

Jandarmii din Caraș-Severin au fost chemați în cartierul Govândari din Reșița, deoarece patru tineri consumau alcool și nu purtau mască de protecţie. Jandarmii au găsit printre ei un urmărit național pentru tâlhărie, potrivit Mediafax.

Incidentul a avut loc vineri seara, când grupa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a mers în cartierul Govândari din Reșița, deoarece patru tineri consumau băuturi alcoolice și nu purtau mască de protecţie.

Vezi și: Românii şi-au schimbat priorităţile în pandemie - Înmatriculările auto s-au prăbuşit faţă de anul trecut

Când au fost legitimați, jandarmii l-au găsit printre tineri pe S.A., în vârstă de 31 de ani, din Focșani, județul Vrancea, pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare pentru Tâlhărie, bărbatul fiind înregistrat în baza de date a persoanelor urmărite național.

Acesta a fost încătușat și predat anchetatorilor.

Cei patru au fost amendați în total cu 1200 lei, pentru consumul băuturilor alcoolice în locuri publice, precum și pentru lipsa purtării măștii de protecţie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu