UPDATE4. Protest la Constanta. Pancarta cea mai tare: “Venim ca sa va aratam ce stim. M##PSD (galerie foto + video)

Postat la: 11.08.2018 21:10

În faţa Prefecturii Constanţa s-au adunat circa două sute de persoane, astăzi, în cea de-a doua zi a protestelor organizate de Diaspora.

Cea mai tare pancartă care pare a fi folosită este “Venim ca să vă arătăm ce ştim. M##PSD”.

Totodată protestatarii scandeaza Jandarmeria apără hoţia şi PSD-Ciuma roşie. Criminalii, Jandarmeria gazează România, Jos Carmen Dan.

Unul dintre participanţi spună că a fost aseară la Bucureşti, în Piaţa Revoluţiei, şi are anume resemntimente faţă de jandarmi.  


UPDATE4. Puţin după ora 21.10 protestatarii au plecat din faţa sediului PSD

UPDATE3 ora 20.55


Coloana, care se întinde pe aproximativ un kilometru este însoţită în faţă, pe laterale, şi la încheiere, de jandarmi şi maşini ale instituţiei.
Celor care mărşăluiesc pe străzile Constanţei li s-au alăturat femei cu copii în cărcucioare, cu copii de mână, şi unii chiar cu câinii de lesă.
Protestatarii sunt întâmpinaţi de aplauze, calaxoane şi strigăte de solidaritate.

UPDATE2 ora 20.45:

Jandarmii au avertizat nişte tineri, care au apărut din senin, printre participanţii la miting, având nişte sticle în mână. MIlitarii le-a spus celor cinci-şase tineri să aibă grijă pe unde aruncă sticlele de apă după ce le consumă conţinutul. 

UPDATE1: 
Numărul celor care mărţăluiesc spre sediul PSD a ajuns la circa 0 mie de persoane.

UPDATE: 
La ora 20.00 protestatarii au părăsit platoul din faţa Prefecturii Constanţa şi au pornit în marş, către sediul PSDE, pe traseul bulevardul Tomis-bulevardul Ferdinand-bulevardul 1 Decembrie 1918-bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu