UPDATE: PRO Romania prezinta cei doi candidati pentru primariile Navodari si Harsova (galerie foto)

Postat la: 14.02.2020 12:12

PRO România organizează astăzi, 14 februarie, o conferință de presă pentru a anunța doi candidați care vor intra în lupta pentru două primării din județ.

La eveniment sunt prezenți Mircea Titus Dobre, parlamentar de Constanța, intrat deja în cursa electorală pentru Primăria Constanța, care va prezenta candidații pentru primăriile Năvodari și Hârșova, dar și Răzvan Filipescu, care va candida pentru conducerea Consiliului Județean Constanța.

UPDATE 1 

În ultimele 10 zile s-au întâmplat modificări politice majore. Guvernul Orban, noaptea ca hoții, a trecut 25 de ordonanțe de urgență. Monitorul oficial a publicat aceste ordonante în lipsa avizelor din partea Consiliului legislativ. Chiar dacă este doar consultativ. A avut sedința în 4 februarie 2020. A realizat anumite ordonanțe de urgente pe genunchi, de la ora 14 pana la 12 noaptea. A făcut aceste ordonante fără să fie publice .

La art. 31 din regulamentul de functionare a Consiliului legislativ, în termen de două  zile, să ofere avize. Ar fi trebuie ca până pe data de 2 februarie sa fie prezentate Consiliului legislativ. Nu am votat moțiunea de urgență. unii din PRO România au votat, dar eu nu. A fost o moțiune pentru PSD deoarece a considerat că nu este nevoie să avem doua tururi de scrutin.  O să piardă primari și dintr-un singur tur. Este un blat intre PSD si PNL a precizat Mircea Titus Dobre, parlamentar de Constanța. 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu