Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_89tfmjb2pn0og8qrp91a0tio21, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
UPDATE: Mai multe case, mistuite de flacari la Tulcea (galerie foto+video)

UPDATE: Mai multe case, mistuite de flacari la Tulcea (galerie foto+video)

Postat la: 13.09.2019 17:59

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins mai multe case din municipiul Tulcea.

Din fericire, nu au fost identificate victime până în acest moment, dar intervenția este îngreunată de apropierea imobilelor, incendiul propaganda-se cu ușurință.

Potrivit ISU Tulcea, se intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțimi, o autospecială SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă. Comanda intervenției a fost preluată de Inspectorul Șef, Colonel Petrov Daniel.

Casele sunt lipite una de cealaltă astfel că, deocamdată nu se cunoaște numărul gospodăriilor afectate, mai precizează ISU Tulcea.

UPDATE: În acest moment, se intervine cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă. De asemenea, au venit în sprijin două autospeciale de la SPSU ALUM SI VARD, și o autospecială de stingere de la Stația de pompieri Babadag.

Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidare.


Sursă foto și video: ISU Delta Tulcea

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu