UPDATE Imagini de la eveniment: Dezbatere publica la Cumpana. Bugetul comunei, la mana locuitorilor (galerie foto)

Postat la: 15.02.2018 17:39

Sala Casei de Cultură Cumpăna găzduiește în această seară dezbatere publică, în care vor fi analizate trei subiecte. Este vorba despre: bugetul local de venituri şi cheltuieli al UAT Cumpăna pentru anul 2018; bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al SC Salubrizare şi Gospodărire Cumpăna; bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al Clubului Sportiv Cumpăna. Dezbaterea va avea loc la ora 17.00, la Casa de Cultură din Cumpăna.

În cadrul evenimentului, sunt prezenți în jur de 200 locuitori ai comunei Cumpăna.

UPDATE: Primarul Mariana Gâju prezintă locuitorilor comunei, valoarea bugetului pe anul 2018. Potrivit ei, bugetul pe anul acesta este de 52.416.204 lei, în creștere față de anul trecut.

UPDATE2: ”Banii pe care îi încasăm din taxe și impozite locale îi utilizăm pentru iluminatul public, întreținerea unităților școlare din comună”, spune Mariana Gâju.

”Din taxele și impozitele locale în bugetul comunei intră 8,5 milioane de lei. Însă cheltuiele cu iluminatul public, întreținerea instituțiilor publice ne costă peste 9,1 milioane de lei" a transmis edilul comunei.

”În acest an, autoritatea publică locală are în plan să modernizeze drumurile din comunaă - 20 de kilometri”, a declarat primarul.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu