UPDATE. Accident rutier grav in judetul Sibiu. Mai multi cetateni straini au fost raniti dupa ce o caruta s-a rasturnat

Postat la: 14.06.2019 20:59

Nouă cetăţeni străini au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu căruţa pe DJ142B, în localitatea Boian, căruţaşul fiind sub influenţa alcoolului, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, citat de Agerpres.ro

Potrivit sursei citate, "caii s-ar fi speriat de un pieton, au pornit la galop, iar căruţaşul nu i-a mai putut controla, atelajul răsturnându-se".

La locul accidentului au intervenit patru echipaje SMURD şi trei de pompieri.

Conform ISU, ar fi fost implicaţi zece cetăţeni străini, din care nouă sunt răniţi.

"Sunt nouă victime de cod galben, conştiente, dintre care patru prezintă diferite contuzii şi escoriaţii, două prezintă traumatism cranio-cerebral şi trei prezintă fracturi membre superioare. Cinci victime, femei, au fost transportate la Compartimentul Primiri Urgenţe Mediaş", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina. 

UPDATE. 

Un număr de 16 persoane au fost transportate vineri la Spitalul Municipal din Mediaş, după ce s-au răsturnat cu o căruţă pe drumul judeţean din localitatea Boian, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Alina Voina, citat de Agerpres.ro

Potrivit acesteia, în urma solicitării, pe lângă cele 9 victime (5 transportate de SMURD Sibiu şi 4 transportate de SAJ Sibiu), au fost transportate la CPU Mediaş încă 7 persoane aflate în atelaj, pentru investigaţii suplimentare.

Alina Voina a precizat că 18 oameni se aflau în şaretă când s-a răsturnat. Doi dintre ei, translatorul şi conducătorul atelajului, au refuzat transportul la spital. Printre cele 16 victime sunt 9 cetăţeni străini, potrivit Poliţiei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu