UPDATE 3: PRO Romania prezinta cei doi candidati pentru primariile Navodari si Harsova (galerie foto)

Postat la: 14.02.2020 12:24

PRO România organizează astăzi, 14 februarie, o conferință de presă pentru a anunța doi candidați care vor intra în lupta pentru două primării din județ.

La eveniment sunt prezenți Mircea Titus Dobre, parlamentar de Constanța, intrat deja în cursa electorală pentru Primăria Constanța, care va prezenta candidații pentru primăriile Năvodari și Hârșova, dar și Răzvan Filipescu, care va candida pentru conducerea Consiliului Județean Constanța.

UPDATE 3 

​Candidez pentru că am observat că perspectiva prin care foștii și actualii primari privesc lucrurile din domeniul social este una greșită.

Comunicarea a mers de sus în jos, nu de jos în sus, de la cetateni. Primarul hotăra ce sa se întâmple. Hârșova arata ca acum 30 de ani. A ramas împietrită in timp. Tineretul a plecat, oamenii nu au mai avut nici o alternativă odata cu închiderea Șantierului Naval și a întreprinderii „Sârmă și cabluri.“  

Eu de aici vreau sa incep. Vreau să creez locuri de munca cat mai multe, bazându-ne pe turism. Dunărea este lângă noi, avem Portul, faleza, Cetatea arheologică.  Sunt și foarte multe probleme. Nu s-a încercat o comunicare cu oamenii pentru a se găsi o soluție pentru aceștia. S-au pus borduri, s-au asfaltat străzi. Ne mândream cu o familie de medici, dar acum nu mai avem, a menționat Mariana Pelelungă, candidata la primaria Hârșova . 


UPDATE 2 

Astăzi continuăm campania de lansare a candidaților la nivel de județ. O avem pe Mariana Pelelungă, candidata la primăria Hârșova și Marian Cârnu, candidat la Năvodari, a menționat Răzvan Filipescu. 


UPDATE 1 

În ultimele 10 zile s-au întâmplat modificări politice majore. Guvernul Orban, noaptea ca hoții, a trecut 25 de ordonanțe de urgență. Monitorul oficial a publicat aceste ordonante în lipsa avizelor din partea Consiliului legislativ. Chiar dacă este doar consultativ. A avut sedința în 4 februarie 2020. A realizat anumite ordonanțe de urgente pe genunchi, de la ora 14 pana la 12 noaptea. A făcut aceste ordonante fără să fie publice .

La art. 31 din regulamentul de functionare a Consiliului legislativ, în termen de două  zile, să ofere avize. Ar fi trebuie ca până pe data de 2 februarie să fie prezentate Consiliului Legislativ. Nu am votat moțiunea de urgență. Unii din PRO România au votat, dar eu nu. A fost o moțiune pentru PSD deoarece a considerat că nu este nevoie să avem doua tururi de scrutin.  O să piardă primari și dintr-un singur tur. Este un blat între PSD și PNL,  a precizat Mircea Titus Dobre, parlamentar de Constanța. 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu