Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_phk22nucjatrm21rs8ce3iuu72, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Un vasluian a fost reținut de polițiști dupa ce a exploatat sexual o femeie de 33 de ani

Un vasluian a fost reținut de polițiști dupa ce a exploatat sexual o femeie de 33 de ani

Postat la: 13.09.2019 22:56

Un bărbat de 44 de ani, din Bârlad, a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, potrivit Agerpres.

Citește și: Viorica Dăncilă i-a executat azi! Pe cine a dat afară din Guvern

"Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au reuşit probarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 44 ani, din municipiul Bârlad. Acesta, punându-şi apartamentul la dispoziţie, a îndemnat şi a înlesnit practicarea prostituţiei de către o femeie de 33 de ani din judeţul Vaslui, în perioada aprilie 2019 - septembrie 2019. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 213 din Codul penal", precizează un comunicat de presă remis de IPJ Vaslui.

Citește și: EXCLUSIV Tribunalul București spune că ministrul Justiției a încălcat legea

Pe data de 11 septembrie bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiaşi zile, Judecătoria Bârlad a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 29 zile. Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu