Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_7urp8n2g6ibptlg0g2u12sni67, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Un tenismen american a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19 VIDEO

Un tenismen american a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19 VIDEO

Postat la: 17.10.2020 10:32

Un tenismen american a fugit din Rusia după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Jucătorul a închiriat un avion privat și a zburat împreună cu soția și copilul într-o țară care nu cere dovadă anti-Covid, potrivit stiri.tvr.ro.

Numărul 49 în lume, Sam Querrey a fost testat pozitiv cu Covid-19 și, după ce i-a fost interzisă participare la turneul organizat de la Sankt Petersburg, i s-a impus să intre în carantină împreună cu soția și fiul în vârstă de numai 8 luni.

Vezi și: Românii şi-au schimbat priorităţile în pandemie - Înmatriculările auto s-au prăbuşit faţă de anul trecut

După ce toți trei au fost găsiți infectați cu coronavirus și plasați în izolare într-un hotel de lux din Sankt Petersburg, Querrey a strâns bagajele și a închiriat un avion privat în momentul în care a aflat că poate fi spitalizat până la vindecare.

Până ca rușii să afle de fuga americanului, Querrey, soția sa, Abby, și fiul său Ford de 8 luni au zburat într-o țară în care nu se cere un test negativ la graniță.

Speriat că el și soția sa vor fi separați de copil, Querrey s-a cazat într-o tară europeană, necunoscută momentan, unde a închiriat un apartament printr-un sistem care garantează discreția și intimitatea clienților.

Încălcarea gravă a protocolului Covid-19 îl poate costa pe Querrey atât o amendă de 100.000 de euro cât și o suspendare din circuitul ATP pentru următorii 3 ani.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu