Un spital din Noua Zeelanda a fost inchis temporar in urma unei alerte de securitate

Postat la: 16.03.2019 08:32

Un spital din regiunea Hawke's Bay, situată în Insula de Nord din Noua Zeelandă, a fost închis temporar în urma unei alerte de securitate, au transmis autoritățile, fără să menționeze dacă există o legătură cu atacurile armate de vineri, relatează BBC, potrivit Mediafax.

Conform informațiilor apărute în presa locală, o mașină de poliție blochează accesul în spital. Autoritățile nu au oferit momentan detalii despre natura incidentului.

„Autoritățile din districtul Hawke's Bay au confirmat că spitalul este închis temporar, dar nu au putut oferi mai multe detalii. Este o măsură de precauție”, relatează Radio New Zeeland.

Citește și: Cresc tensiunile între SUA și Cuba. Washingtonul a redus drastic durata vizelor pentru cubanezi

Cel puțin 49 de persoane au murit și alte 20 au fost grav rănite în urma a două incidente armate produse vineri la moscheile Al Noor și Linwood din Christchurch, Noua Zeelandă. Cele două moschei erau pline cu credincioși, care se adunaseră pentru slujba de vineri după-amiază.

Brenton Tarrant, principalul suspect în cazul atacurilor armate ce au vizat două moschei din Christchurch, Noua Zeelandă, a fost plasat în arest preventiv până pe data de 5 aprilie, când urmează să apară din nou în instanță.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu