Un restaurant din Budapesta a reinventat roata pentru distanțare sociala: Unitatea a servit cina in cabinele unei roți uriașe

Postat la: 18.10.2020 19:07

Un restaurant din Budapesta „a reinventat roata” pentru distanțare socială, scrie Reuters. Puternic afectat de scăderea încasărilor din cauza pandemiei, restaurantul a servit cina în cabinele unei roți uriașe, potrivit Mediafax.

Restaurantul a organizat o cină „în aer”, în cabinele roții din Piața Erzsebet, una dintre cele mai frumoase piețe ale centrului cu clădiri din secolele 18-19. Clienții au avut posibilitatea să admire Budapesta de sus.

Proprietarul Karoly Gerendai a declarat că cifra de afaceri la unul dintre restaurantele sale redeschise este de aproximativ o zecime din nivelul încasărilor pre-pandemie, iar acest lucru l-a obligat să caute noi soluții.

Citește și: Atenționare de ultimă oră! Cum a fost răsturnată declarația lui Raed Arafat

„Acum este deosebit de important ca oamenii să poată fi separați de ceilalți oaspeți pentru a fi în siguranță, iar roata este ideală, cu cabinele sale separate”, a spus acesta.

Biletele au costat până la 48.000 de forinți (154,40 dolari) fiecare pentru o masă cu patru feluri și s-au vândut în câteva zile, a spus Gerendai, deoarece clienții au căutat o scăpare de constrângerile restricțiilor.

Gerendai intenționează să repete evenimentul când vremea se va încălzi.

„Am vrut să ieșim puțin și să ne bucurăm din nou de experiențe, pentru că am trăit destul închiși”, a declarat un client, Szabolcs Balazs, care a cinat împreună cu soția și cei doi copii.

Până duminică, Ungaria a raportat 46.290 de cazuri COVID-19 cu 1.142 de decese.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu