Un primar incompatibil a PNL și-a negociat un loc calduț la parlamentare (presa)

Postat la: 18.10.2020 22:24

Primarul PNL din Deta (judetul Timiş), Petre Roman, şi-a aranjat un loc eligibil pe listele PNL Timis pentru Camera Deputaţilor, acesta ştiind ca nu va fi validat în calitatea de primar la Deta din cauza faptului ca ANI l-a gasit definitiv incompatibil pentru conflict de interese, potrivit unor surse politice, scriepnl-deta-e-incompatibil-1_5f899f945163ec4271ef1cc9/index.html" target="_blank"> Adevărul.

În zilele urmatoare prefectul judetului Timiş ar trebui să emită ordinul de invalidare al mandatului de primar al lui Petre Roman, primar ales al localităţii Deta. Agenţia Naţională de Integritate a anunţat pe 5 octombrie că aleşi locali, printre care şi Petre Roman, primarul ales al localităţii Deta, nu pot fi validaţi pentru că au fost declaraţi incompatibili pentru o perioadă de trei ani de la finalizarea mandatului 2016-2020, potrivit presei locale.

Petre Roman a negociat şi un loc eligibil pentru Camera Deputaţilor, potrivit unor surse politice. Drept dovadă, Roman a fost pus pe locul al patrulea la Cameră, după Marilen Pirtea, Ben Oni Ardelean şi Cosmin Şandru. Potrivit calculelor liberale, PNL se aşteaptă să obţină în Timiş cel puţin patru locuri de deputat, poate chiar cinci dacă au noroc la redistribuirea naţională.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu