Un politist care ar fi avut un comportament indecent intr-o cabina de proba dintr-un magazin din Cluj-Napoca este sub lupa superiorilor

Postat la: 15.02.2020 12:00

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj fac verificări în urma unei sesizări conform căreia un poliţist ar fi avut un comportament indecent într-o cabină de probă a unui magazin din Cluj-Napoca. Agentul de pază al magazinul, chemat imediat, nu a găsit nimic în neregulă, potrivit news.ro.

Poliţia Judeţeană Cluj a fost sesizată, în 12 februarie, că un bărbat care se afla într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

"Acesta ar fi fost observat de o persoană care se afla în zonă şi care a anunţat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urmă a intrat în cabină şi nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliţie pentru investigaţii şi stabilirea veridicităţii celor sesizate", a transmis, sâmbătă, Poliţia Cluj.

O patrulă de la Secţia 3 Politie a ajuns la magazin, l-a preluat pe bărbat şi a întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost ânaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucât bărbatul este poliţist.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu