Un numar de 49 de persoane au fost plasate in carantina intr-o unitate de cazare turistica din municipiul Aiud

Postat la: 26.03.2020 18:31

Un număr de 49 de persoane au fost plasate, joi, în carantină într-o unitate de cazare turistică din municipiul Aiud, potrivit informaţiilor postate pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Aiud notează Agerpres.

"49 persoane în carantină (nici un aiudean)", se menţionează în postarea autorităţilor locale, care precizează, de asemenea, că 157 persoane sunt izolate la domiciliu.

Începând de la momentul aplicării măsurilor de izolare pe raza municipiului Aiud, DSP Alba a dispus izolarea la domiciliu a 175 de persoane.

"Pentru 18 persoane, DSP a emis avizul epidemiologic pentru încetarea perioadei de izolare. Cu privire la carantinare, facem următoarele precizări: Deţinătorii de pensiuni şi hoteluri din întreg judeţul, voluntar, şi-au pus la dispoziţie spaţiile pentru carantinare. În Aiud, un singur proprietar a făcut acest lucru. Persoanele carantinate aici nu sunt cetăţeni ai municipiului Aiud. Persoanele carantinate se află sub paza non-stop a jandarmilor", se menţionează în informarea Primăriei municipiului Aiud.

În judeţul Alba, erau în carantină joi 143 de persoane, iar 1.690 în izolare la domiciliu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu