Un ministru face apel la Dragnea și Tudose, inainte de CEx: 'Avem nevoie de liniste si pace'

Postat la: 14.01.2018 15:14

Liderul PSD Braşov, Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat duminică pentru AGERPRES că aşteptările sale de la şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii coincid cu cele ale românilor, că este nevoie de linişte şi pace, de unitate, solidaritate şi respect faţă societate, faţă de cei care au construit România.

Victor Ponta intervine în războiul Mihai Tudose-Liviu Dragnea. Ce mesaj îi transmite premierului cu o zi înainte de CEx

'Aşteptările mele coincid cu aşteptările românilor. Avem nevoie de linişte şi pace în acest an, când sărbătorim Centenarul Marii Uniri. Avem nevoie de unitate, solidaritate şi respect faţă de părinţi, bunici, societate, faţă de cei care au construit România. Avem o datorie, obligaţie şi responsabilitate să dăm încredere românilor şi să nu-i dezamăgim pe cei care ne-au acordat votul de încredere la alegerile din luna decembrie 2016, să respectăm şi să ducem la bun sfârşit programul de guvernare', a afirmat Marius Dunca. 

El a subliniat că a fost propus în Comitetul Executiv, respectă deciziile acestuia şi consideră că Partidul Social Democrat trăieşte şi respiră prin preşedinţii de organizaţii, primari, consilieri locali, judeţeni, prin Comitetul Executiv Naţional. 

'Mandatul cu care eu merg luni la şedinţa Comitetului Executiv Naţional este de a sprijini partidul şi implementarea programului de guvernare', a punctat liderul PSD Braşov.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu