Un lider PSD, 'MAZILIT' la Congres, rupe randurile: Cum il ataca pe Liviu Dragnea - 'are toate sansele sa ajunga presedinte'

Postat la: 13.03.2018 20:15

Scandalul dintre politicieni şi DNA pare fără sfârşit. Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a trezit cu o plângere şi ar putea avea un nou dosar penal pentru că nu ar avea trecut în declaraţia de avere o vacanţă. Un lider PSD mazilit la Congresul de sâmbătă îi ia apărarea lui Tăriceanu şi îl loveşte, prin ricoşeu pe Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Când vor ajunge Liviu Dragnea şi Traian Băsescu la Comisia SRI: 'Mergem în Germania' / VIDEO

Codrin Ştefănescu a spus, în direct la România TV, că aşa zisul Stat Paralel i-a făcut acest nou dosar lui Tăriceanu şi a anunţat că acesta are mari şanse să ajungă preşedintele României în 2019. "Asta e o chestie de tip securist. E inimaginabil. Mesajul statului paralel e că ştim ce aţi făcut şi acu 20 de ani. Vă monitorizăm şi în casă şi în baie. Cum să nu câştige Tăriceanu? unt înjurături pe care nu le-am mai auzit în spaţiul online. Are toate şansele să şi ajungă preşedinte. Cu asemenea prostie vrei să-l opreşti?", a tunat Ştefănescu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu