Un lider PSD da SEMNALUL: 'Nu trebuie asteptat CExN de la Iasi. Trebuie actionat IMEDIAT...'

Postat la: 14.01.2018 17:15

Social-democraţii gorjeni sunt de părere că nu trebuie aşteptat Comitetul Executiv Naţional (CExN) de la Iaşi, care este programat pentru sfârşitul acestei luni, pentru rezolvarea situaţiei de instabilitate din partid, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii transmis de purtătorul de cuvânt, Anca Borduşanu, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Fost şef al ANAF, dezvăluiri INCREDIBILE despre unul dintre succesorii săi: 'Când ai gambling-ul în sânge ...' - VIDEO

IMPORTANT PENTRU TOȚI CITITORII

Potrivit sursei citate, tensiunea resimţită la nivelul partidului, dar şi declaraţiile şi mesajele transmise în spaţiul public de tot mai mulţi membri PSD "impun o convocare de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional în cel mai scurt timp". 

"Nu trebuie aşteptat CExN de la Iaşi, de la sfârşitul acestei luni, trebuie acţionat imediat pentru că noi, Partidul Social Democrat, avem un program de guvernare cu care am câştigat alegerile şi care trebuie să continue a fi pus în aplicare. O situaţie de instabilitate nu face bine nimănui, nici nouă ca partid, nici românilor, care au mari aşteptări. O echipă unită întotdeauna are şi va aduce rezultate, o astfel de echipă trebuie să se regăsească atât în Guvern, cât şi în Partidul Social Democrat", a spus Anca Borduşanu. 

Ea a adăugat că anul 2018 "se prefigurează a fi unul al proiectelor, prin demararea investiţiilor finanţate prin PNDL 2, existând şi alte obiective de care românii au nevoie, iar toate acestea vor fi duse la bun sfârşit într-o atmosferă de linişte şi de lucru". 

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte luni, de la ora 16,00.

Citeşte şi: Ministrul Educaţiei vine cu veşti EXPLOZIVE pentru profesori: Când începe distribuirea voucherelor de vacanţă .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu