Un lider PNL intervine in scandalul inregistrarilor: 'Ar fi o eroare din partea PSD sa schimbe DNA'

Postat la: 14.02.2018 22:15

Vicepreşedintele regional PNL, deputatul Victor Paul Dobre, consideră că există tendinţa de a condamna o instituţie dacă unul dintre angajaţii acesteia ar fi greşit, spunând că el nu ar schimba instituţiile după oamenii, precizând că ar fi o mare eroare din partea PSD să facă schimbări la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, informează news.ro.

ALERTĂ - Carmen Dan intervine în scandalul momentului. Cere decapitări la DNA Prahova

Victor Paul Dobre a fost întrebat, miercuri, la Constanţa, ce părere are despre intenţia PSD de restructurare a DNA.

“Cred că există o tendinţă de a condamna o instituţie atunci când unul din cei care lucrează acolo a greşit, dacă a greşit, că şi lucrul ăsta rămâne de dovedit. Nu aş schimba instituţiile după oameni. Dacă sunt oameni care au greşit există toate prevederile legale de a se lua măsuri cu ei, dar în primul rând să se dovedească totuşi, ăsta e un lucru foarte important. Am citit şi eu nişte ştiri, nu cred că se va pune în discuţie, adică mi se pare că ar fi o mare eroare din partea PSD”, a afirmat Victor Paul Dobre.

Întrebat dacă eroarea ar fi schimbarea Laurei Codruţa Kovesi din fruntea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, deputatul liberal a completat: “Nu, să schimbe instituţii. PSD nu o poate schimba”.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu