Un fost procuror descrie tabloul SUMBRU de la Inalta Curtea: Vedeți voi pe dracu!

Postat la: 16.09.2017 12:15

Fostul procuror Liviu Dăscălescu descrie un tablou sumbru de la Înalta Curte de Casație și Justiție, pe care el insistă să o numească Tribunalul Suprem. El arată cu judecătorii de la ÎCCJ vin în mașini scumpe și când se dau jos le aruncă tuturor o privire superioară care exprimă ”vedeți voi pe dracu”.

Citește și: ALERTĂ - SRI reacţionează la acuzaţiile lansate de fostul colonel Daniel Dragomir

Citește și: Victor Ciutacu reacționază DUR după ultimul comunicat al SRI şi ameninţă cu noi dezvăluiri: 'Dacă vreţi nume, încep să scriu'

”Excepție de la retragerea mea feisbucista Ieri am avut dosar la Tribunalul Suprem Reamintesc ca sint de moda veche , plătesc impozite mari și in mintea mea cosider ca am dreptul sa numesc respectiva instanța ca pe vremea tinereții mele Revin ! Dintotdeauna le am avut cu punctualitatea și in condițiile in care m am și mutat și încă nu m am dumirit cu timpul necesar deplasării am ajuns cam cu o ora jumătate înainte de proces Am asistat astfel la sosirea la nobila slujba a unor doamne judecător care au coborât din mașinile de serviciu Prima data am constatat tinerețea acestora iar in doilea rind cu mirare am sesizat ce fete încrâncenate , hotarite , superioare , ușor sictirite aveau , parca dorind sa ne transmită " vedeți voi pe dracu"
Cred ca magistratura romană trebuie sa reînvețe repede lecția umilinței ca pe cea a arogantei și a însușit o repede și temeinic Sa ma explic ! Umilința in acest caz înseamnă pentru mine capacitatea de a înțelege ca porți respectiva roba pentru a fi in slujba omului nu pentru vanitatea personala Dacă se continua așa imaginea justiției se va transforma din femeia aceea frumoasa intr o vrăjitoare calare pe matura ..... Cu nostalgie mi am adus aminte de prima mea mașina de serviciu , o adevarata veterana, primită la a doua , treia mina de la niște șefi mai mari decit mine De fapt nu mașina m a făcut melancolic ci imaginea tinarului care pina sa ajungă in birou stringea nu știu cite mîini , se saluta voios inclusiv cu colegii avocați , striga un respectuos sărut mina doamnelor care făceau curățenie ! Fotografia postata e din 2005 Eram vicepreședinte CSM Conform legii de salarizare care era in fapt un fel de nomenclator de funcții ocupam poziția 5- 8 in stat Aceiași fata o aveam in ședințe , și pe strada și cind ma duceam cu prietenii la bere Eram eu tot timpul !”, explică Liviu Dăscălescu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu