Un fost parlamentar face dezvaluiri fara precedent: De ce nu ar mai candida Klaus Iohannis pentru un nou mandat - 'noi nu suntem in stare'

Postat la: 16.04.2018 10:55

Un fost parlamentar face afirmaţii incredibile. Acesta susţine că are informaţii conform cărora Klaus Iohannis nu va mai candida la un nou mandat pentru Palatul Cotroceni în 2019. Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că Iohannis ar avea interdicţie din partea americanilor şi că sunt alţi trei oameni importanţă care vor candida la preşedinţie. Mai mult, Becali atacă dur actualele partide parlamentare.

Citeşte şi: Cât de bogată este 'Prima Doamnă a infernului': Duce o viață de lux în timp ce SIRIENII mor cu zile

"Cu cine să ne conducem noi? Cu avocaţii care ne toarnă? Să conducem cu copiii baronilor locali? E una care pune miniştri, o piţipoanca. Pun americanii conducător care să conducă România că altfel e vai de capul nostru. Noi punem coardele noastre de 23-24 de ani în Senat şi în Camera Deputaţilor. Lasă să pună americanii şi în Parlament şi la preşedinte că noi nu suntem în stare. Klaus Iohannis nu mai candidează. Nu-l mai lasă americanii. Vor fi trei candidaţi importanţi care se vor bate, dar americanii rezolvă totul", a dezvăluit Becali în direct la România TV.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu