Un fost director din Primaria Constanta se intoarce victorios in institutie. Va primi si salariile din urma

Postat la: 16.10.2020 22:11

  • Potrivit minutei hotărârii pronunțate de Curtea de Apel Constanța în dosarul cu numărul 348/118/2018, instanța a admis recursul lui Liviu Pătrașcu.
  • Acesta deținuse postul de director al Direcției Relații Internaționale și Organizare Evenimente, în Primăria Constanța.
  • După ce a pierdut procesul la Tribunal, Liviu Pătrașcu a câștigat în mod definitiv, la Curtea de Apel, instanță care a decis ca acesta să se întoarcă pe un post de conducere în Primăria Constanța și să primească salariile din urmă, până la data reintegrării.


Răsturnare de situație, la Curtea de Apel Constanța!

Liviu Pătrașcu, fostul șef al Direcției Relații Internaționale și Organizare Evenimente din Primăria Constanța, se întoarce victorios în instituție, pe un post de conducere, în urma procesului intentat primăriei.

Inițial, acesta pierduse litigiul la Tribunal, dar judecătorii Curții de Apel i-au admis recursul și au decis, în mod definitiv, ca Pătrașcu să revină pe post.

Potrivit minutei hotărârii pronunțate de Curtea de Apel Constanța în dosarul cu numărul 348/118/2018, instanța a admis recursul lui Liviu Pătrașcu, a casat în tot sentința atacată și a rejudecat dosarul, dându-i câștig de cauză fostului director.

 

Dispoziția primarului, anulată

Se arată în minuta Hotărârii nr. 715/2020 că instanța „dispune anularea Dispoziţiei nr.3940/21.11.2017 emisă de Primarul Municipiului Constanţa privind eliberarea reclamantului Pătraşcu Liviu din funcţia publică de Şef Serviciu gradul II“.

În continuare, Curtea „dispune repunerea în situaţia anterioară, în sensul reintegrării reclamantului pe o funcţie publică similară de Şef Serviciu gradul II şi plata drepturilor salariale de la data încetării raporturilor de serviciu şi până la data reintegrării efective“.

Celelalte solicitări formulate de șeful din Primăria Constanța au fost respinse, dar judecătorii l-au obligat pe Primarul Municipiului Constanţa să îi plătească onorariul avocatului fostului director reintegrat pe post.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu